به گزارش خبرنگار مهر، تمرین استقلال از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردی شروع شد. امیر قلعه نوعی پیش از آغاز تمرین حدود پنج دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد. وی ضمن بیان حساسیت دیدار با الجزیره از آنها خواست تا بازی الاتحاد را فراموش کنند و به فکر دیدارهای آینده باشند.
قلعه نوعی از بازیکنان خواست تنها به الجزیره و پیروزی مقابل این تیم فکر کنند و اینکه اگر امتیاز از دست بدهند باید هم اکنون با لیگ قهرمانان خداحافظی کنند.
پس از آغاز تمرین بازیکنان حدود 10 دقیقه بدنهای خود را گرم کرده و سپس به کارهای کششی پرداختند. آنها درقالب سه گروه به بازی آقا وسط پرداختند. پس از آن کارهای تاکتیکی را دستور کار قرار دادند که این کار با نظارت دقیق کادر فنی انجام شد.
سوزوکی، رئیس کمیته لیگ حرفهای آسیا که برای تماشای دیدارهای صبای قم - الاهلی امارات و استقلال ایران - الجزیره امارات در چارچوب هفته دوم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا به ایران آمده است امروز به طور غیر منتظره به ورزشگاه دستگردی آمد و حدود 5 دقیقه نظارهگر تمرینات آبی پوشان بود.او پس از صحبتی کوتاه با قلعه نوعی به سرعت از ورزشگاه خارج شد.
حسین کاظمی و سیاوش اکبرپور به خاطر همراهی تیم ملی در دیدار دوستانه دیروز با تیم ملی کنیا به دستور قلعه نوعی زودتر از دیگر بازیکنان تمرین را ترک کرده و از ورزشگاه خارج شدند.
امید روانخواه، یدالله اکبری، ابراهیم تقی پور و رینالدو دقایقی زیر نظر دکتر نوروزی تمرین کردند.
تمرین امروز آبی پوشان در ساعت 17 به اتمام رسید.


نظر شما